επιλέξτε γλώσσα
EL
βρείτε μας :

Πολιτική Ασφάλισης

Όλα τα αυτοκίνητά μας έχουν την πλήρη ασφάλεια με απαλλαγή που περιορίζεται από 400€ μέχρι 700€ (εξαρτάται από την κατηγορία του αυτοκινήτου) που καλύπτει όλες τις δαπάνες επισκευής σε περίπτωση ατυχήματος. Όλοι οι οδηγοί καλύπτονται ενάντια στην πυρκαγιά, την κλοπή, και την ευθύνη προς τρίτους για το θάνατο, τον τραυματισμό ή την καταστροφή της ιδιοκτησίας.

Όλα τα αυτοκίνητά μας μπορούν να ενοικιαστούν με την μεικτή ασφάλιση που καλύπτει όλες τις δαπάνες επισκευής σε περίπτωση ατυχήματος. Ισχύει μόνο με την προϋπόθεση ότι ο κώδικας οδικής κυκλοφορίας δεν έχει παραβιαστεί. Η μεικτή ασφάλιση είναι προαιρετική και μπορείτε να το ζητήσετε είτε μέσω του Διαδικτύου είτε στο σημείο παράδοσης. Το κόστος ανά ημέρα είναι από 15€ έως 25€ (εξαρτάτε από την κατηγορία του αυτοκινήτου).

Η ασφάλεια δεν καλύπτει τις ζημίες στο εσωτερικό, στα τζάμια και κάτω από το αυτοκίνητο. Επίσης εάν το όχημα οδηγήθηκε εκτός δρόμου, εάν ο οδηγός είναι υπό την επήρεια ναρκωτικών ή alcohol, εάν ο οδηγός δεν ονομάζεται ως οδηγός στo συμβόλαιο, εάν έχετε παραβεί τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας ή στην περίπτωση όπου το αυτοκίνητο έχει σταθμεύσει παράνομα.