Ενοικίαση τελευταίας στιγμής; (+30) 697 7985 014
Find us
Choose language
Ελ

Εκδρομές στην Κρήτη

Από τα Χανιά κάθε ώρα και στιγμή

Είναι αδύνατο να βρεθεί κάποιος στην Κρήτη και να μην του δημιουργηθεί η έντονη επιθυμία να περιηγηθεί στο νησί, να εξερευνήσει όσο το δυνατόν περισσότερες παραλίες, να ανέβει στα χιλιοτραγουδισμένα βουνά, να γνωρίσει ντόπιους ανθρώπους, να γευτεί την Κρητική κουζίνα και φυσικά, να επισκεφθεί τα πασίγνωστα μνημεία της παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς.

Γι αυτό το λόγο βρισκόμαστε εδώ με το έμπειρο προσωπικό μας, ώστε να κάνουμε την επίσκεψή σας στην Κρήτη μια εμπειρία ζωής, ένα ταξίδι που θα το συζητάτε με τους φίλους σας και μια γλυκιά ανάμνηση για εσάς και την οικογένειά σας.

Καθημερινά και έπειτα από συνεννόηση διοργανώνουμε εκδρομές και ιδιωτικές μεταφορές σε όλη την Κρήτη. Τα Φαλάσαρνα, ο Ομαλός, τα φαράγγια Σαμαριάς και Αγ. Ειρήνης, η Παλαιόχωρα, η Πρέβελη, το Ελαφονήσι, ο Μπάλος, το Κεδρόδασος, η Κνωσός, η αρχαία Ελεύθερνα, το Ρέθυμνο, η Ιεράπετρα, το Ηράκλειο, η Σπιναλόγκα, τα Ανώγεια και ο Άγιος Νικόλαος είναι μόνο κάποια από τα μέρη της Κρήτης στα οποία μπορείτε να ταξιδέψετε από τα Χανιά μαζί μας.

Στην ιστοσελίδα μας, σας παρέχουμε τις απαραίτητες πληροφορίες για τους παραπάνω προορισμούς ώστε να πάρετε μια μικρή γεύση για το τι πρόκειται να συναντήσετε.

Επίσης, πέρα από εκδρομές σε όλους αυτούς τους γνωστούς προορισμούς στην Κρήτη υπάρχουν άλλες δύο επιλογές που πιστεύουμε πως θα σας κεντρίσουν το ενδιαφέρον. Αυτές είναι οι εκδρομές οινογευσίας και ελαιολαδογευσίας. Θα πρέπει να επισημάνουμε σε αυτό το σημείο, πως οι δύο παραπάνω διαδικασίες είναι κάτι που συνηθίζεται στην Κρήτη μιας και η παραγωγή ελαιολάδου και οίνου είναι κάτι που χαρακτηρίζει το νησί και του έχει δώσει επιπλέον φήμη μεταξύ των υπολοίπων προορισμών της Ελλάδας.

Σας προσκαλούμε να γνωρίσετε το όμορφο νησί της Κρήτης μαζί μας, παρέα με μια ομάδα πλήρως εξειδικευμένων οδηγών και αφοσιωμένου προσωπικού με τον τρόπο που γνωρίζουν μόνο οι ντόπιοι.

Επικοινωνήστε μαζί μας, πείτε μας τους προορισμούς που εσείς επιθυμείτε να επισκεφθείτε ή ζητήστε από εμάς μια πρόταση και εμείς θα σας απαντήσουμε το πιο γρήγορο δυνατό με πληροφορίες για τα περεταίρω.

Για όλα τα παραπάνω, καθώς και για ακόμα περισσότερα θα χρειαστείτε προφανώς έναν σωφέρ ή αλλιώς ιδιωτικό οδηγό. Παρακάτω σας παρουσιάζουμε κάποιες ακόμα υπηρεσίες που προσφέρει η uDrive Chania Car Rental.