Ενοικίαση τελευταίας στιγμής; (+30) 697 7985 014
Find us
Choose language
Ελ

Προορισμοί

Προορισμοί

Η Κρήτη είναι ένα πανέμορφο νησί με μεγάλη ιστορία και υπάρχουν πολλά μέρη με μεγάλο ενδιαφέρον που μπορεί να επισκεφτεί κανείς, από την άγρια και μοναχική Γραμβούσα μέχρι την κοσμοπολίτικη Ιεράπετρα.

Ένα νησί στην καρδιά της Μεσογείου, όπου μπορεί να θαυμάσει κανείς διάσημες παραλίες με κρυσταλλένια νερά, αλλά και ψηλά καταπράσινα βουνά. Μέρη για να ηρεμήσεις και να αποτοξινωθείς, αλλά και να διασκεδάσεις μέχρι το πρωί.

Οι πόλεις της Κρήτης, καθώς και τα γνωστά τουριστικά θέρετρα (Αγία Μαρίνα, Πλατανιάς, Χερσόνησος) παρέχουν κάθε υπηρεσία που μπορεί ένας επισκέπτης να χρειαστεί.

Από την άλλη, τα ξακουστά φαράγγια (Σαμαριάς, Αγίας Ειρήνης, Κουρταλιώτη, Νεκρών), καθώς και τα ατελείωτα μονοπάτια είναι κάποια από τα μέρη στα οποία ο επισκέπτης μπορεί να βρεθεί, να περπατήσει και να απολαύσει την επαφή με τη φύση. Επίσης, σε όλη την Κρήτη μπορεί να βρει κανείς δάση με σπάνια είδη ζώων και φυτών, καθώς και μνημεία παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς, όπως είναι η Κνωσός στο Ηράκλειο.

Επισκεφτείτε, ακόμα, τα μικρά χωριά του νησιού και απολαύστε την τοπική κουζίνα, γνωρίστε την παραδοσιακή μουσική, τους χορούς και την περίφημη κρητική φιλοξενία.