Ενοικίαση τελευταίας στιγμής; (+30) 697 7985 014
Find us
Choose language
Ελ

Μεταφορά

Εύκολα και οικονομικά

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να ταξιδέψετε στην Κρήτη είναι με έναν ιδιωτικό οδηγό. Η ενοικίαση ενός αυτοκινήτου με οδηγό σας επιτρέπει να ταξιδεύετε με στυλ και άνεση είτε ταξιδεύετε για επαγγελματικούς λόγους είτε για αναψυχή. Μπορείτε να εξερευνήσετε την εκπληκτική ομορφιά της Κρήτης χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για τις άγνωστες τοποθεσίες και την κυκλοφορία στην πόλη. Τα οχήματά μας είναι πάντα σε άριστη κατάσταση και οι οδηγοί μας είναι επαγγελματίες, ευγενικοί και φιλικοί.

Η υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτου με οδηγό περιλαμβάνει:

  • Μεταφορά από το Αεροδρόμιο ή το Λιμάνι Οι οδηγοί μας μπορούν να σας παραλάβουν από το αεροδρόμιο ή το λιμάνι για να ξεκινήσετε τις διακοπές σας αμέσως μόλις φτάσετε, χωρίς να ανησυχείτε για την οδήγηση.
  • Ιδιωτικές περιηγήσεις Η ενοικίαση ενός αυτοκινήτου με οδηγό είναι μία από τις καλύτερες επιλογές για ταξίδια στην πόλη και τις γύρω περιοχές, ώστε να μπορείτε να εξερευνήσετε τα αξιοθέατα της Κρήτης με πολυτελή τρόπο.
  • Επαγγελματικές υποχρεώσεις Μεγιστοποιήστε την παραγωγικότητά σας προσλαμβάνοντας έναν ιδιωτικό οδηγό για να σας οδηγήσει σε οποιαδήποτε επαγγελματική συνάντηση ή ταξίδι εργασίας.
  • Ιδιωτικές μεταφορές από πόλη σε πόλη Ο οδηγός μας μπορεί να σας οδηγήσει από τη μία τοποθεσία στην άλλη, ώστε να μπορείτε να ανακαλύψετε με ασφάλεια τις μεγάλες πόλεις της Κρήτης (Χανιά, Ρέθυμνο, Ηράκλειο, Άγιος Νικόλαος), αφήνοντας την ταλαιπωρία της οδήγησης σε ξένους δρόμους σε κάποιον άλλο!
  • Γάμοι Επικοινωνήστε μαζί μας για να προετοιμάσουμε τις ανάγκες μεταφοράς σας για το γάμο σας και τα μπάτσελορ πάρτυ σας.
    Οι οδηγοί μας μπορούν να μεταφέρουν την οικογένεια και τους επισκέπτες σας και να τους οδηγήσουν οπουδήποτε με ασφάλεια και άνεση.
  • Ειδικές εκδηλώσειςΤαξιδέψτε με πολυτέλεια και φτάστε με στυλ στην ειδική εκδήλωση σας με τις υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτου με οδηγό.

Αρχίστε να σχεδιάζετε το ταξίδι σας στην Κρήτη με το Udrive σήμερα!