επιλέξτε γλώσσα
EL
βρείτε μας :

Ο Στόλος μας

Suzuki Splash

Μικρό, οικονομικό και πρακτικό παρκάροντας οπουδήποτε στην πόλη, εγγυάται ευχάριστες διακοπές στην Κρήτη.

FROM
25€
x 4 x 5 x 2

Hyundai i10

Το νέο Hyundai I10 προσφέρει άνετες μετακινήσεις για τέσσερις επιβάτες και ευρύχωρο πορτμπαγκάζ (252 lt).

FROM
30€
x 4 x 5 x 2

Skoda Fabia

Ένα άνετο αυτοκίνητο που προσφέρει ασφάλεια και σταθερότητα κατά την διάρκεια των διακοπών. Το φιλικό προς το περιβάλλον Skoda Fabia είναι η καλύτερη επιλογή για οικονομικές διακοπές.

FROM
32€
x 5 x 5 x 2

Hyundai i30

Το νέο I 30 συνδυάζει τους άνετους χώρους με το σπορ του χαρακτήρα. Το δυνατό του σημείο είναι η χαμηλή κατανάλωση και η οδηγική συμπεριφορά κάνοντας το ιδανικό τόσο για μικρές όσο και μεγαλύτερες αποστάσεις. Είναι ιδανικά κατάλληλο για εκείνους που αναζητούν άνεση και ασφάλεια σε κάθε στιγμή οδήγησης.

FROM
35€
x 5 x 5 x 3

Skoda Octavia

Το Skoda Octavia είναι ένα πολυτελή αρκετά άνετο και αξιόπιστο αυτοκίνητο με επαρκείς διαθέσιμους χώρους. Είναι ένα οικογενειακό αυτοκίνητο, ιδανικό για εκδρομές και περιηγήσεις με παιδιά ή και φίλους.

FROM
40€
x 5 x 5 x 3

Peugeot 208 Automatic

Το Peugeot 208 Automatic είναι ένα άνετο και γρήγορο αυτοκίνητο. Αποτελεί μια πολύ καλή επιλογή για άνετες και ασφαλείς διαδρομές γεμάτες στυλ και δυναμισμό. Είναι ευέλικτο και θα σας διευκολύνει στις μετακινήσεις σας στην πόλη. Στην αυτόματη έκδοσή του θα σας ενθουσιάσει και θα κάνει ακόμα πιο άνετες τις μετακινήσεις σας.

FROM
45€
x 5 x 5 x 2

Skoda Scala Automatic

Το νέο Skoda Scala συνδυάζει τους άνετους χώρους με το σπορ του χαρακτήρα. Το δυνατό του σημείο είναι η χαμηλή κατανάλωση και η οδηγική συμπεριφορά κάνοντας το ιδανικό τόσο για μικρές όσο και μεγαλύτερες αποστάσεις. Είναι ιδανικά κατάλληλο για εκείνους που αναζητούν άνεση και ασφάλεια σε κάθε στιγμή οδήγησης.

FROM
50€
x 5 x 5 x 3

Peugeot 108 Open-top

To νέο Peugeot 108 Open-top είναι ένα μικρο, άνετο και οικονομικό αυτοκίνητο. Διαθέτει εκλεπτυσμένο εξωτερικό σχεδιασμό και πολύ καλή οδική συμπεριφορά. Αποτελεί την ιδανική επιλογή για μεμονωμένα άτομα που θέλουν  να απολαύσουν το ήλιο και  να διανύσουν μεσαίες και μεγάλες αποστάσεις εντός και εκτός πόλης.

FROM
40€
x 4 x 3 x 2

Suzuki Vitara

Το εκπληκτικό Suzuki Vitara για τους λάτρεις των τζιπ είναι φτιαγμένο για άνετη και ξεκούραστη οδήγηση σε διαδρομές εντός και εκτός δρόμου σε ολόκληρο το νησί. Περιηγηθείτε με την παρέα σας ή την οικογένεια σας  από τις όμορφες παραλίες μέχρι τα ψιλά βουνά της Κρήτης.

FROM
60€
x 5 x 5 x 3

Peugeot Rifter

Ένα πολύ αξιόπιστο και οικονομικό αυτοκίνητο για 4 – 7 άτομα. Πολύ ευρύχωρο βαν για μεγάλες οικογένειες ή παρέες.

FROM
60€
x 7 x 5 x 4