επιλέξτε γλώσσα
EL
βρείτε μας :

Συχνές Ερωτήσεις

Για τα ενοικιάσετε τα αυτοκίνητα μας πρέπει να είστε τουλάχιστον 21 ετών και έχετε μια έγκυρη άδεια οδήγησης για 1 έτος. Για να μισθώσετε ένα μίνι λεωφορείο πρέπει να είστε τουλάχιστον 25 ετών και έχετε μια έγκυρη άδεια οδήγησης για 1 έτος.

Όχι, πρέπει να επιστρέψει το αυτοκίνητο με την ίδια βενζίνη που υπήρχε στο αυτοκίνητο όταν το μισθώσατε. Λιγότερη βενζίνη θα οδηγήσει σε πρόσθετο κόστος.

Όλα τα πρόστιμα πληρώνονται από τον οδηγό που υπογράφει το μισθωτήριο συμβόλαιο.

Όλα τα αυτοκίνητά μας έχουν την πλήρη ασφάλεια με απαλλαγή που περιορίζεται από 300€ μέχρι 500€ (εξαρτάται από την κατηγορία του αυτοκινήτου) που καλύπτει όλες τις δαπάνες επισκευής σε περίπτωση ατυχήματος. Όλοι οι οδηγοί καλύπτονται ενάντια στην πυρκαγιά, την κλοπή, και την ευθύνη προς τρίτους για το θάνατο, τον τραυματισμό ή την καταστροφή της ιδιοκτησίας. Όλα τα αυτοκίνητά μας μπορούν να ενοικιαστούν με την μεικτή ασφάλιση που καλύπτει όλες τις δαπάνες επισκευής σε περίπτωση ατυχήματος. Ισχύει μόνο με την προϋπόθεση ότι ο κώδικας οδικής κυκλοφορίας δεν έχει παραβιαστεί. Η μεικτή ασφάλιση είναι προαιρετική και μπορείτε να το ζητήσετε είτε μέσω του Διαδικτύου είτε στο σημείο παράδοσης. Το κόστος ανά ημέρα είναι από 8€ έως 12€ (εξαρτάτε από την κατηγορία του αυτοκινήτου).

Η ασφάλεια δεν καλύπτει τις ζημίες στο εσωτερικό, στα τζάμια και κάτω από το αυτοκίνητο. Επίσης εάν το όχημα οδηγήθηκε εκτός δρόμου, εάν ο οδηγός είναι υπό την επήρεια ναρκωτικών ή alcohol, εάν ο οδηγός δεν ονομάζεται ως οδηγός στo συμβόλαιο, εάν έχετε παραβεί τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας ή στην περίπτωση όπου το αυτοκίνητο έχει σταθμεύσει παράνομα.

Μόνο με την προγενέστερη γραπτή συμφωνία της εταιρίας.

Σε περίπτωση ατυχήματος ο πελάτης πρέπει να έρθει σε επαφή με εμάς αμέσως, και να μας αφήσει να κινήσουμε όλες τις διαδικασίες που είναι απαραίτητες.

Υπάρχει μια πρόσθετη χρέωση: δεύτερος οδηγός 3.00€ ανά ημέρα, GPS 6.00€ ανά ημέρα, παιδικό κάθισμα 3.00€ ανά ημέρα.

Για να ακυρώσετε μια κράτηση πρέπει να έρθετε σε επαφή με την εταιρια αμέσως. Δεν υπάρχει καμία χρέωση για την ακύρωση μιας κράτησης.

Εάν σας καθυστερήσουν για οποιοδήποτε λόγο πρέπει να έρθετε σε επαφή με την εταιρία για να αλλάξουμε την ώρα ή το μέρος της παραλαβής του αυτοκινήτου σας.

Εάν επιστρέψετε το αυτοκίνητο αργότερα από 1 ώρα, χωρίς την άδεια της εταιρίας θα χρεωθείτε για το κόστος μιας πρόσθετης πλήρους ημέρας.

ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΑΝ ΕΧΕΤΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΤΟΝ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΝΤΑ ΧΡΟΝΟ.

Η επιχείρηση έχει το δικαίωμα να παρέχει ένα διαφορετικό αυτοκίνητο την στιγμή όπου το αρχικό αυτοκίνητο είναι μη διαθέσιμο. Σε αυτήν την περίπτωση στον πελάτη θα παρασχεθεί ένα ίδιο αυτοκίνητο κατηγορίας ή ένα αυτοκίνητο μεγαλύτερης κατηγορίας. (ΠΟΤΕ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗΣ)

Όχι. Μόλις υπογραφεί η σύμβαση, και παραλάβετε το αυτοκίνητο, δεν μπορείτε να απαιτήσετε επιστροφή χρημάτων – εκτός από εξαιρετικές περιστάσεις.

ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ

– ελέγχουμε τους χρόνους πτήσης και λαμβάνουμε υπόψη μας την καθυστέρηση στις πτήσεις. Στην περίπτωση καθυστέρησης ελέγχουμε τον νέο χρόνος άφιξης έτσι ώστε να είστε σίγουροι ότι το προσωπικό μας θα είναι εκεί την ώρα που χρειάζεται για να σας συναντήσει.

ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ

– ελέγχουμε τους χρόνους άφιξης της κρουαζιέρας και λαμβάνουμε υπόψη μας για καθυστέρηση της άφιξης.
Στην περίπτωση καθυστέρησης ελέγχουμε τον νέο χρόνος άφιξης έτσι ώστε να είστε σίγουροι ότι το προσωπικό μας θα είναι εκεί την ώρα που χρειάζεται για να σας συναντήσει. Θα κρατήσουμε το αυτοκίνητο για μια ώρα μετά από την άφιξη της κρουαζιέρας εκτός και αν έρθουμε σε επαφή με τον πελάτη και μας ειδοποιήσει για περαιτέρω καθυστέρηση της αποβίβασης από το σκάφος.