Ενοικίαση τελευταίας στιγμής; (+30) 697 7985 014
Find us
Choose language
Ελ
Αγία Μαρίνα – Πλατανιάς

Αγία Μαρίνα – Πλατανιάς

Πίσω στους Προορισμούς

Εάν πάλι αναζητάτε έναν πιο κοσμοπολίτικο προορισμό αλλά και πιο κοντινό στα Χανια τότε η Αγιά Μαρίνα, ο Πλατανιάς καθώς κι ο Σταλός και το Μάλεμε (βρίσκονται όλα σε απόσταση αναπνοής μεταξύ τους) είναι οι ιδανικές επιλογές για εσάς. Τα παραπάνω είναι χωριά του νομού Χανίων που τα τελευταία χρόνια έχουν ενταχθεί στη λίστα των πιο τουριστικών περιοχών ολόκληρης της Ευρώπης.

Οι επιλογές για τον κάθε επισκέπτη κι επισκέπτρια σε αυτά τα μέρη είναι αμέτρητες. Εκεί θα βρείτε όλες τις δυνατές κατηγορίες στον τομέα της εστίασης καθώς και σε αυτόν τον καταλυμάτων. Από σουβλατζίδικά μέχρι ασιατική κουζίνα κι από φθηνά διαμερίσματα μέχρι πολυτελείς βίλες.Ταυτόχρονα τα είδη διασκέδασης ποικίλουν σε βαθμό ώστε να μπορούν να καλύψουν τις απαιτήσεις όλων των ηλικιών και όλων των κουλτούρων.

Παρόλο αυτά σε αυτά τα μέρη, θα βρείτε και μέρη πολιτιστικού ενδιαφέροντος όπως η Νεροσπηλιά στην Αγιά Μαρίνα η οποία αποτελούσε τόπο λατρείας στην αρχαιότητα.

Μιας και οι παραπάνω τοποθεσίες βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από τα Χανιά θα μπορούσατε να τις επισκεφθείτε ακόμα και με ένα μηχανάκι!

Κλείνοντας για τον Πλατανιά θα πρέπει να σας πούμε πως φέρεις Γαλάζιες Σημαίες σε πολλές από τις παραλίες του.