Ενοικίαση τελευταίας στιγμής; (+30) 697 7985 014
Find us
Choose language
Ελ
Μπάλος

Μπάλος

Πίσω στους Προορισμούς

Ο Μπάλος βρίσκεται στο βορειοδυτικότερο τμήμα της Κρήτης, μόλις 17 χιλιόμετρα από το Καστέλι Κισσάμου και 55 χιλιόμετρα από τα Χανιά. Φτάνοντας εκεί θα βρείτε άφθονο χώρο για να σταθμεύσετε το αυτοκίνητό σας και στη συνέχεια θα χρειαστεί να περπατήσετε περίπου 15 λεπτά για να βρεθείτε στη μαγευτική λιμνοθάλασσα του Μπάλου.

Η θέα κατά τη διάρκεια της διαδρομής είναι πανέμορφη και σίγουρα θα βγάλετε αρκετές φωτογραφίες για να έχετε κατά την επιστροφή στην πόλη σας. Το τοπίο θυμίζει αρκετά αυτό του Ελαφονησίου, διάφανα και ρηχά νερά εκεί που σκάει το κύμα, γαλαζοπράσινα στα πιο βαθιά σημεία, λευκή άμμος και μία αίσθηση γαλήνης να πλανάται που σίγουρα θα θυμάστε για καιρό μετά την επίσκεψή σας.

Βόρεια του Μπάλου θα βρείτε το χιλιοτραγουδισμένο ακρωτήρι της Γραμβούσας που αποτελεί το βορειότερο μέρος της Κρήτης και είναι χαρακτηριστικό για την άγρια ομορφιά του.

Για να μπορέσετε να φτάσετε όσο πιο κοντά στη λιμνοθάλασσα του Μπάλου χωρίς να χρειαστεί να περπατήσετε πολύ, σας προτείνουμε το Suzuki Vitara που θα σας προσφέρει ένα όμορφο ταξίδι, ακόμα και στα σημεία που η άσφαλτος παραχωρεί τη θέση της στον χωματόδρομο, λίγα χιλιόμετρα πριν το τέλος της διαδρομής.